Ruilen & retourneren

Aankoop niet zoals verwacht? U kunt uw producten 14 dagen na ontvangst retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

Op deze pagina vind u alle informatie met betrekking tot het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer het defect is geraakt, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Laat dit ook aan de transporteur weten en neem een foto.


Het kan natuurlijk gebeuren dat het door u gekochte product toch niet geheel aan uw verwachtingen voldoet. Geen probleem. Bij asfra.be kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Graag wel in de originele verpakking . Bekijk het product zoals u dat in de winkel zou doen.


ASFRA vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’
Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert worden, indien de waarde van uw bestelling hierdoor onder de Euro 50,-- daalt, de originele verzendkosten van Euro 5,95 op het te crediteren bedrag in mindering gebracht.


De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten die op naam geregistreerd of geactiveerd staan.

  • Producten die speciaal voor je besteld zijn.

  • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door jou aangegeven specificaties.

  • Producten die in verband met hygiëne niet retour genomen kunnen worden.

  • Producten die voor je rijklaar gemaakt en/of afgesteld zijn.


Kosten retourneren


De kosten voor retournering zijn voor u als koper, tenzij anders met ons is overeengekomen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit betekent dat asfra.be niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom het bedrijf via wie u een pakket verstuurd altijd om een barcodenummer  en bewaar deze goed. Wij verzoeken u om bij het pakket de originele pakbon, factuur of een begeleidend schrijven te voegen.


Let op: Voeg altijd het retourformulier toe als u iets wilt terug sturen, deze kunt u hier vinden:

U retours kunt u sturen naar: 

ASFRA 
Bergstraat 75 
9700 Oudenaarde

let op: ongefrankeerde pakketten worden altijd geweigerd!
 

De retourgoederen dienen in nieuwstaat te zijn, met de originele labels nog bevestigd en in de onbeschadigde originele verpakking. Schoenen mogen alleen op een zachte ondergrond gepast worden en schoenplaatjes mogen niet gemonteerd worden.


Ruilen

U kunt ook al uw aankopen altijd binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons terug sturen om deze te ruilen voor een ander product of (kleur)variant. Om het ruilproces te versnellen, vragen wij u eerst contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail of telefonisch. De kosten voor terugsturen van het te ruilen product, zijn voor uw rekening. Na retourontvangst van het product en na ontvangst van het eventueel bij te betalen bedrag, zullen wij het door u gewenste product aan u versturen. Wanneer het orderbedrag minder dan 50 euro bedraagt dient u rekening te houden met 5,95 euro verzendkosten.


Twijfel?

Twijfelt u of u een product kunt retourneren of ruilen of is de procedure u niet volledig duidelijk? Neem contact met ons op!


Beschadigingen bij ontvangst

Controleer uw bestelling direct na ontvangst. Zijn alle producten zoals u had verwacht en onbeschadigd? Is er een product niet naar wens, beschadigd of defect? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Wij stellen het te allen tijde op prijs als u vooraf contact met ons opneemt, alvorens een product aan ons te retourneren bij beschadiging tijdens transport.


Accept

ASFRA maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.