Qwic E-bike Premium i MN7+ Female M Khaki Green
Qwic E-bike Premium i MN7+ Female M Khaki Green
Qwic E-bike Premium i MN7+ Female M Khaki Green
Qwic E-bike Premium i MN7+ Female M Khaki Green

Qwic E-bike Premium i MN7+ Female M Khaki Green

Qwic
HP15505_540
Niet op voorraad
€ 3.369,00
Incl. BTW

Premium i MN7+  540wh

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔QWIC display

De Premium i MN7+ van QWIC ontvangt niet alleen schitterende reviews van klanten, ook het AD en de Telegraaf beoordelen dit model met veel lof.

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MN7+ beschikt over de alom geprezen Bafang M420 middenmotor met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring.

Accu

De accu van de Premium i MN7+ zit volledig verwerkt in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MN7+ een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7+ accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu (meerprijs €270,-) → gemiddeld 95 km (deze fiets).

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7+ heeft een Nexus naafversnelling met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. 

Kettingaandrijving

De Premium i MN7+ is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Full colour LCD display

De Premium i MN7+ komt met het unieke QWIC full colour LCD display. Hier kan je naast het besturen van je fiets extra informatie in een eenvoudig overzicht aflezen.

Kleur
Khaki green
Maat
M
M 540wwh
Nieuw
8718792037761
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking