QOLEUM NR12 BATH OIL Oriental Uitbreiden

QOLEUM NR12 BATH OIL Oriental

QOLEUM QOLEUM

09075641

Nieuw

QM Bath Oil Oriental verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden. Bevat essentiële oliën van sandelhout en ylang-ylang.
Heerlijk geurend, om een effect van sensualiteit en ontspanning te bereiken.

Meer oosters en sensueel !

Meer details

€ 17.99

incl. BTW

Gratis verzending vanaf € 50,-

Gratis ophalen in onze winkel

Gratis ruilen - 14 dagen retourrecht

Snelle levering

Fysieke winkel

Eigen werkplaats

Gratis parking

QM Bath Oil Oriental verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden. Bevat essentiële oliën van sandelhout en ylang-ylang. Heerlijk geurend, om een effect van sensualiteit en ontspanning te bereiken. Meer oosters en sensueel !

Voedt de huid en maakt het gebruik van een bodylotion achteraf overbodig !

Gebruiksaanwijzing: 1/4 van een dop in een warm bad bijvoegen en 20 minuten baden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie.

De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door!

 

De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

 

Tinkoff kiest voor QMSportscare: Tinkoff is glad to announce its partnership with QM Sports Care, the Belgium-based producer of 100% natural sports care and injury products. In 2016, Tinkoff's soigneurs will use some of the market's best massage and recovery oils and creams to rub the rider muscles while the riders will benefit from a full range of anti-friction, pro-race chamois, energizing and foot creams as well as bath and shower gels.

Accept

ASFRA maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.