Lijst van producten op merk MICHE

MICHE

Cassettes en losse Miche onderdelen voor de Shimano en Campagnolo compatible body's.
Kransjes, vul- en sluitringen.

MICHE

Cassettes en losse Miche onderdelen voor de Shimano en Campagnolo compatible body's.
Kransjes, vul- en sluitringen.

Miche… sinds 1919, een passie die groeit.
Het is nu 90 jaar geleden dat Ferdinando Michelin, bijna door een weddenschap, begon met het produceren van fietsen en onderdelen. Het concept van Miche was al snel duidelijk dat hij op poten heeft gezet samen met zijn zoon Italo – nu reeds zaakvoerder van het bedrijf. Zijn rechterhand is tegenwoordig Luigi die hem ook bijstaat op vlak van kennis, ervaring en expertise.

 

Deze combinatie maakt Miche een van de marktleiders in speciale onderdelen voor het fietsen. Specifiek voor op de weg, piste en mountainbike.
Zoals bij Italian Cycling ieder product afkomstig is uit Italië is dat bij Miche net zo. Dit is een bewuste keuze want zo kunnen ze bij Miche de bewerkingen in house doen en worden ze direct gecontroleerd. Miche onderdelen worden aan strenge controles onderworpen voor ze verdeeld worden. Ook door middel van een eigen testcentrum/laboratorium dat continu steekproeven doet.
De meest professionele materialen worden gebruikt bij Miche, zoals carbon, lichte legeringen, composiet materialen waar duurzaamheid en functionaliteit centraal staan.

 

Niet alleen de professionaliteit is aanwezig bij Miche maar ook de passie voor de wielersport. Het is niet alleen de passie die de basis vormt van hun groot succes maar ook de verfijnde producten die met de markt mee evolueren.
Less
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking