Over ons

Welkom op onze vernieuwde website. Asfra is al 40 jaar actief als totaalleverancier op fietsgebied in de stad Oudenaarde en omstreken. Eind zeventiger jaren startte Assez Frans de zaak in Schorisse Maarkedal maar is inmiddels al jaren gevestigd in het centrum van Oudenaarde, waar naast de gewone fietsen ook al jaren racefietsen en mountainbikes werden verkocht.

Onze winkel richt zich op de verkoop en reparatie van dagelijkse fietsen, kinderfietsen en alle bijbehorende onderdelen en accessoires.
Naast het aanbieden van een uitgebreide range met kwaliteitsproducten vinden we het van groot belang dat er een hoogwaardige service en dienstverlening wordt verleend.

Ventoso op bezoek bij ASFRA    

Luc Assez met Spaans kampioen Ventoso en eigenaar Ronny Assez.                                         Frans Assez+ samen met zoon Ronny begin jaren '70

U staat centraal bij ASFRA - FLANDERS Fietsen

Kwaliteit, service, vakmanschap en oprechte aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. En dat vinden we al bijna 40 jaar! Dat onze klanten dit weten te waarderen zien we onder andere terug in de steeds groter wordende groep vaste klanten en het grote aantal nieuwe klanten dat we de afgelopen jaren hebben mogen begroeten.

Kom langs bij ASFRA Fietsen en laat u in een ontspannen en ongedwongen sfeer adviseren en voorlichten over de aanschaf van uw fiets of andere zaken.

Kortom: we stellen alles in het werk om aan uw wensen te voldoen. Heeft u toch een klacht of opmerking, laat het ons gerust weten.

 

REPARATIE EN ONDERHOUD

Heb je een platte band? Staat je wiel of stuur krom? Zijn de tandwielen van je fiets versleten en aan vervanging toe? Werkt je licht niet meer? Of voor ingrijpende reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Wij hebben hiervoor het gereedschap en de ervaring in huis. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die uw fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

Laat u informeren wat u zelf kunt doen en waar u op moet letten.

In onze winkel vindt u ook diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudig onderhoud kunt uitvoeren.

P.S. In onze werkplaats worden alle herstellingsopdrachten aanvaard, ook van fietsen die niet door ons werden verkocht.


SERVICE

Vervangfiets beschikbaar: Als een reparatie aan uw fiets wat langer gaat duren, dan staat er voor uw gemak een vervangfiets voor u klaar (Indien beschikbaar). Zo zit u niet zonder fiets en kunt u de auto laten staan. Onze vervangfietsen hebben een stabiel frame en zeer goede rijeigenschappen. Zo kunt u dan toch comfortabel en veilig fietsen.

Gratis controlebeurt na +/- 2 maand bij aankoop van een nieuwe fiets.

Cadeaubonnen: Heeft u geen idee wat u iemand voor een verjaardag moet geven? Dan is het een goed idee om een cadeaubon te kopen. Of verras er zomaar eens iemand mee. De cadeaubon van 10, 15, 25, 30 of 50 euro of naar keuze zijn steeds verkrijgbaar en zonder vervaldatum.


GARANTIE

Asfra-Flanders garandeert dat onze fietsen vrij zijn van constructie- en/of materiaal fouten.
De garantie op de fietsen voor de eerste gebruiker/ eigenaar wordt verleend voor 2 jaar na aankoopdatum met uitzondering van alle onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn, zoals binnen- en buitenbanden, ketting, kettingbladen, versnellingen, achtertandwielen, kabels en remblokken.
Voor verende voorvorken en verende frames geld een garantieperiode van 1 jaar.

  

ADVIES

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein. Er zijn daarom veel verschillende fietsen te koop, voor ieder is weer een ander type geschikt. Indien u op een niet-passende fiets rijdt, kunt u last krijgen van schouders, polsen, rug, nek en knie. Een fiets moet dus goed passen en elk lichaam is uniek. Wij adviseren u graag over welke model en welke framehoogte voor u het beste is. Dank zij een ruim en veilig proefrittenparcours aan onze winkel geven we onze klanten steeds de mogelijkheid met verschillende fietsen te test rijden.

Bovendien kunnen wij in de winkel het zadel, het stuur en de handvatten voor u afstellen zodat u in een zo prettig mogelijke houding zit. Bovendien krijgt u bij aankoop van een fiets heldere uitleg over onderwerpen als garantie, veiligheid en diverse betalingsmogelijkheden. Aarzel niet om ons om informatie of om hulp te vragen, we staan voor u klaar.

      

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking