Jouw online betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk jou veilige en eenvoudige online betaalmethoden aan te bieden. Betaalmethoden die tevens aan de uiteenlopende behoeften van onze online klanten tegemoet komen.

Bancontact / Mister Cash


Je betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact.

Veilig

Bancontact / Mister Cash maakt het mogelijk rechtstreeks online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Je betaalt dus via de vertrouwde en beveiligde omgeving van jouw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). De beveiliging wordt per individuele bank geregeld en gewaarborgd.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met Bancontact, hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je geeft gewoon de gevraagde gegevens van jouw betaalkaart in en vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm, het scherm van jouw eigen bank. Dan heb je jouw kaartlezer of Digipass nodig, die je ook gebruikt voor het internetbankieren. Schuif de betaalkaart in jouw kaartlezer of Digipass en volg de instructies op het scherm. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website, waar je aankoop wordt bevestigd.

Maestro


Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met elke bankkaart met het Maestro-logo.

Creditcard/Kredietkaart

    

Veilig

Door de 3D Secure-veiligheidsprocedure toe te passen, biedt ASFRA jou een extra beveiliging voor het online betalen met kredietkaart. De 3D Secure-technologie werd door Visa en MasterCard ontwikkeld. Dankzij deze technologie krijg je een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening waarmee je bevestigt dat jij de rechtmatige houder van de kaart bent. Deze handtekening is een cijfercode via Digipass of, in specifieke gevallen, een wachtwoord of een sms-code.      

Je betaalgevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

WANNEER WORDT HET BEDRAG AFGEBOEKT VAN MIJN CREDITCARD? 

Zodra de bestelling verzendklaar gemaakt is, wordt de betaling aan je creditcard maatschappij doorgegeven.

iDEAL


Voor iedereen met een Nederlandse bankkaart en kaartlezer

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving.


De bescherming van jouw gegevens is een evidentie voor ons. Jouw privacy dragen wij hoog in het vaandel.

  •   Bancontact / Mister Cash
  •   Maestro
  •   Visa
  •   Kredietkaart

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze betaalmethoden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking