Lijst van producten op merk Dandell

Dandell

dandell fietstassen

Dandell

Velomenale fietstassen

Al meer dan 60 jaar ontwerpen en produceren wij fietstassen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een gamma van stijlvolle en duurzame producten en bezorgde ons inmiddels onze goede naam. Bij onze ontwerpen staan gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voorop. De zichtbaarheid in het verkeer en de vormvastheid staan daarbij centraal. Om deze redenen zijn de fietstassen altijd voorzien van reflecterende strips of accenten en worden de meeste aanpiktassen voorzien van (overhoekse) stalen armaturen binnenin. Bovendien worden de tassen voorgevormd afgeleverd zodat de consument zich een volledig afgewerkt product aanschaft. Hij, noch de verdeler, hoeft dan ook niet zelf de tas verder af  te werken of voor te vormen.
De ver doorgedreven combinatie van zowel lokale als buitenlandse productie laat ons toe  op flexibele wijze uitstekende producten aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Deze flexibiliteit komt onder meer tot uiting bij het uitgebreide gamma aan tassen met een klanteigen opdruk. Verschillende tassen worden dan ook uitgevoerd met monochrome of full color klanteigen opdruk.

Less
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking