Lijst van producten op merk FASTRIDER

FASTRIDER

Of je nu op zoek bent naar een degelijke fietstas, een hippe rotan fietsmand, of een waterdichte regenjas, wij hebben het allemaal!

En dat natuurlijk allemaal met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Innovatie staat bij FastRider hoog in het vaandel. Zo zijn alle fietstassen en manden met vrijwel iedere fiets te combineren en zijn ze voorzien van onze innoverende systemen.

FastRider, al meer dan 50 jaar praktisch op iedere fiets!

FASTRIDER

Hesling Products B.V. (1966) is in meer dan 50 jaar gegroeid van een familiebedrijf dat fietstassen en kussentjes voor kerkbanken produceerde in een schuur achter een woonhuis tot het prachtige bedrijf dat we nu zijn.

Wij ontwerpen en produceren onze producten onder de naam FastRider. Sinds vele jaren is FastRider marktleider op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Daarnaast exporteert Hesling Products B.V. naar landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië.
 
Onze visie is in al die jaren niet veranderd. Wij streven er naar de fietser gemak en comfort te laten beleven door het gebruik van FastRider producten.

Innovatie is onze kracht! Wij blijven innovatieve producten en diensten ontwikkelen voor nu en in de toekomst. Hierbij staat de consument centraal. 

FastRider, al meer dan 50 jaar praktisch op iedere fiets!
Less
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking