BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2
BH Core GRAVELX 2.2

BH Core GRAVELX 2.2

EC221
Niet op voorraad
€ 3.999,90
Incl. BTW

Medium 1.65m tot 1.77m

Dit is jouw fiets als

U wilt een elektrische racefiets met het uiterlijk en de geometrie van een traditionele fiets en met een geoptimaliseerde Q Factor van 163 mm.

Unieke technologie in

In de diagonale stang is een accu met een capaciteit van 540 Wh en een maximale actieradius van 165 km ingebouwd.

Het is anders omdat

Het ontwerp van het Core-frame maximaliseert de visuele uitstraling van een fiets met minimalistische lijnen en een zeer verzorgde en verfijnde presentatie. Het resultaat: een eenvoudige en minimalistische integratie van de elektrische componenten met de specifieke onderdelen van conventionele race- en gravelfietsen.

ACCU 540WH

Een van de belangrijkste eigenschappen van de Core e-bikes is hun actieradius van 165 km, dankzij het enorme vermogen van de verborgen accu van 540 Wh die een energiedichtheid van meer dan 234 Wh/kg heeft.

 

CENTRALE MOTOR

De motor van de Core e-bikes onderscheidt zich doordat hij uiterst geruisloos, compact, licht en krachtig is. Hij is opgenomen in het frame met een minimale visuele impact en een laag zwaartepunt. Daarnaast wordt hij beschermd door twee zijbehuizingen die een isolerende, hermetische afsluiting garanderen.

De motor weegt slechts 2,5 kg en laat het gebruik van conventionele groepsets met een dubbel voorblad toe. Bij toepassing van trapondersteuning ontstaat er geen wrijving. Daardoor kan de gebruiker de fiets zonder extra inspanning ook boven de 25 km/u gebruiken.

De motor ontwikkelt een vermogen van 250 W en genereert een koppel van maximaal 65 Nm.De motor is zodanig ontworpen dat hij zo klein en compact mogelijk is. Daarnaast is hij ontwikkeld met het oog op de gebruiker van de race- en gravelfiets.

 

ACR-SYSTEEM

De Core-fiets is voorzien van het ACR-systeem dat volledige inwendige bekabeling en zeer strakke lijnen mogelijk maakt.

 

DISPLAY CORE

Het Core display is geheel in de stuurpen verwerkt en beschikt over kleurenledlampjes voor de verschillende standen. De Trekking-productlijn heeft een centraal, in de stuurpen verwerkt LCD-scherm.

 

CORE APP

Met dit voor IOS en Android ontworpen scherm, kunt u de ledkleuren van het display aanpassen en de trapondersteuningsstanden parameteriseren.

 

https://www.bhbikes.com/nl_NL/e-bikes/elektrische-gravel-fietsen/core-gravelx-2-2

 

 

Kleur
GRIJS - GREY
Grijs E17
Maat
M
Type
Core Gravel 2.2
Wielmaat
700
Versnellingen
11
Segment
E-Bike
Merk versnellingssyteem
Shimano
Rem type
Disc
Versnellings Type
Derailleur
Framemaat
M
Frame materiaal
alu
Model versnellingssyteem
GRX
Frametype
monotube
Nieuw
8413616873289
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking