O2feel ISWAN CITY BOOST 6.1 UNIV 28T47 Bleu
O2feel ISWAN CITY BOOST 6.1 UNIV 28T47 Bleu

O2feel ISWAN CITY BOOST 6.1 UNIV 28T47 Bleu

O2feel
4876
Niet op voorraad
€ 2.899,00
Incl. BTW

Voor iedereen die op zoek is naar een stadsfiets van de nieuwste generatie die hen overal naartoe kan brengen, is de VOG CITY BOOST de ideale reisgezel! Dit krachtige model is uitgerust met een polyvalente motor van het type SHIMANO E6100 van 60 Nm en een soepele schakelaar van het type Nexus 5E; kortom, laat u verleiden door deze perfecte combinatie! 

Motor

Shimano STEPS E6100

De Boost 6.1 is het krachtigste model uit de Vog-reeks en werd uitgerust met de krachtige en lichte centrale motor Shimano Steps E6100 60 Nm. Hij biedt een soepele ondersteuning, zonder horten en stoten en met beperkte hinder. Doordat de motor werd geïntegreerd in de trapas, heeft de fiets een uitstekend evenwicht en blijft hij zeer wendbaar. De motor is geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden.

  

Batterij

PowerPack  600

De batterij van de Vog City Boost is afneembaar PowerPack 600 (543 Wh). Zo kunt u genieten van een rijbereik tot 220 km in optimale omstandigheden. Deze batterij is ideaal om te fietsen in alle gemoedsrust en om uw dagelijkse laadbeurten te vereenvoudigen. De PowerPack-batterij werd ontwikkeld door O2feel en beschikt over de nieuwste spitstechnologieën: krachtige cellen, een elektronische kaart van de nieuwste generatie en 2 jaar garantie. Bovendien komt de batterij in aanmerking voor een SerenityFeel-contract. Ze kan worden opgeladen terwijl ze nog op de fiets is bevestigd of terwijl ze is losgekoppeld dankzij de lader van 2A die wordt meegeleverd.

Frame

Gemaakt van aluminium 6061

De Vog City Boost heeft een elegant design met een subtiele retrotoets. Het frame in aluminium 6061 heeft een lage instap en is zeer licht, waardoor u eenvoudig op uw fiets kunt stappen. Pas uw houding aan in alle eenvoud dankzij de stuurpen die, net als de zadelpen, in hoogte kan worden versteld, om uw fiets volledig af te stemmen op uw lichaamsbouw.

 

Derailleur

Shimano Nexus 5 versnellingen

Dankzij de naaf met geïntegreerde versnellingen van het type Shimano Nexus 8 versnellingen in het achterwiel, bent u gerust dat uw ketting niet zal ontsporen. De 8 versnellingen, die worden bestuurd via de draaiende handgreep, schakelen op een uiterst soepele manier tijdens het trappen en bij stilstand, zonder risico op ontsporen.

Remmen

Met hydraulische schijven Shimano MT200

Remmen wordt kinderspel dankzij de hydraulische schijfremmen van Shimano van het type MT200. De schijven van 160 mm voor- en achteraan zijn precies groot genoeg. Precisie, kracht en gebruiksgemak zijn drie kernwoorden die de rijervaring met deze remmen van hoogwaardige kwaliteit het best omschrijven.

 

Vork

Suntour NEX

De vork Suntour Nex met vering van 50 mm en de zadelpen Satori met vering zorgen dat de oneffenheden van de ondergrond volledig worden geneutraliseerd. Voor nog meer comfort wordt er standaard een zadel type Gipsy van het merk Selle Royal geïnstalleerd op dit model.

Kleur
BLEU
Bleu Cobalt
Maat
M
Courantheids Code
N
Framemaat
S
Type primaire remsysteem achter
Schijfremmen
Extra Omschrijving 5
543WH
Nieuw
745114402622
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking