Zadel SMP Pro Stratos Zwart 0301127
Zadel SMP Pro Stratos Zwart 0301127

Zadel SMP Pro Stratos Zwart 0301127

0301127
Niet op voorraad
€ 199,00
Incl. BTW

Het model Stratos is het ideale zadel, zowel voor de sportieve activiteiten als voor het fietsen in de vrije tijd. Het maakt gebruik van de structuur van het Composit-model gecompleteerd met een gemiddelde vulling.

SELLE SMP racezadel "Stratos"Presentatieverpakking, gebaseerd op het succes-model Composit, maar wel met extra gemiddelde polstering, handmade in Italy, geschikt voor personen met smallere heupenSpecificaties:Maten: 266 x 131 mm, onderschaal: nylon 12 met carbon versterking; zadeldek: echt leder Vera Pelle; onderbrug: buis van RVS Inox AISI 304; inzetbereik: MTB/racing, aanbevolen voor de maten: XS - S - M - L; gewicht: 260 g zwart

 

Het model Stratos is het ideale zadel, zowel voor de sportieve activiteiten als voor het fietsen in de vrije tijd. Het maakt gebruik van de structuur van het Composit-model gecompleteerd met een gemiddelde vulling. Het zadel is bekleed met echt leer voor de versies in zwarte kleur en met Lorica microvezel voor de gekleurde versies. Het heeft optimale “allround”-eigenschappen en is bijzonder geschikt voor bekkens met gemiddelde anatomische lichaamsbouw. Het model STRATOS is gevuld met geschuimd elastomeer in de steunpunten van tuberositas ischiadica en bilspieren. De gebrevetteerde eigenschappen van Selle SMP zoals het geheel vrije, centrale kanaal, de originele neus in de vorm van arendsnavel en de verhoging van het achterste gedeelte, geven deze modellen een interessant aerodynamisch trekje. Op grond van de combinatie van een lichte, maar comfortabele vulling met een zadelvlak van beperkte breedte, is Stratos de ideale tussenoplossing tussen de modellen Evolution en Glider. Geschikt voor personen met nauw en gemiddeld bekken.

Kleur
ZWART
Nieuw
8032568520463
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking