Pirelli Cinturato Adventure
Pirelli Cinturato Adventure
Pirelli Cinturato Adventure
Pirelli Cinturato Adventure

Pirelli Cinturato Adventure

335053003
Laatste items in voorraad
€ 45,00
Incl. BTW

Pirelli Cinturato Adventure black 40-622

De Cinturato Adventure is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan een breed scala van omstandigheden en is de ideale metgezel voor je bikepacking avonturen. Met een versterkt en robuust tubeless-ready 60tpi karkas en een beschermende laag die van zijwand tot zijwand reikt, is deze band ontworpen om zijdelingse insnijdingen op verschillende soorten terrein te weerstaan. Het profiel van de band heeft een lichter middenstuk en een agressiever schoudergedeelte. Dit maakt hem geschikt voor off-road gebruik en biedt ondersteuning voor alles, van lichte gravelritten tot lange tochten.

De combinatie van het profielontwerp en de rubbersamenstelling legt de nadruk op tractie en grip, zodat je snel en veilig kunt rijden op gladde oppervlakken, zowel in de stad als op het platteland.

GRIP De ProCompound Gravel bestaat uit verschillende polymeren die zijn gecombineerd tot één compound voor maximale grip, tractie en duurzaamheid. Hierdoor kun je consistent en over een langere afstand presteren. Deze formule komt het beste tot zijn recht wanneer je graveluitdagingen tegenkomt die zowel hoge snelheid als uitstekende off-road prestaties vereisen, met name tijdens het bikepacken.

Kleur
BLACK
Maat
40-622
Modeljaar / Seizoen
2024
1 Item
8019227416176
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking