QOLEUM NR2 EMBROCATION HOT 200ML
QOLEUM NR2 EMBROCATION HOT 200ML
QOLEUM NR2 EMBROCATION HOT 200ML
QOLEUM NR2 EMBROCATION HOT 200ML

QOLEUM NR2 EMBROCATION HOT 200ML

066.102
€ 20,00
Incl. BTW

Sterk verwarmende zalf voor het sporten in koude of vochtige weersomstandigheden, beneden 15°C. Voor een sterk warmtegevoel. Matig aanbrengen! Breng een Qoleum olie aan boven de warme zalf om een sterker effect te verkrijgen en/of een betere bescherming.

Hot Embrocation is de zalf met een gemiddelde warmtewerking. Dringt diep door in de spieren en is zeer goed werkzaam in natte en/of koude opstandigheden.De pepermunt geeft eerst een verfrissend gevoel bij het aanbrengen maar geeft na korte tijd een zeer goed warmtegevoel in de spieren dankzij de combinatie met capsicum en peper. Zorgt langdurig voor een zeer goede doorbloeding van de spieren. In zeer koude omstandigheden ook goed te gebruiken op de handen, armen, voeten en zelfs de rug.


Ingredienten: zuivere essentiele olien van rode peper, munt en rozemarijn. Geen onnatuurlijke of genetisch gemanipuleerde ingredienten.


Gebruik: zuinig aanbrengen door hoge concentratie. Eerst warme zalf in masseren tot er niets meer zichtbaar is van de zalf, dan een beetje pre sports olie erboven op zetten, zo hou je de regen weg door de oliefilm die op je huid ligt, water en vuil kunnen zich dan niet vastzetten op je lichaam en je hebt nog steeds de stimulerende werking van de olie voor een nog betere doorbloeding!


Ingredients


Water, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methyl Salicylate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Glycine Soja (Soybean) Oil, Capsicum Frutescens, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben

5 Items
Nieuw
5414953554216
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking