QOLEUM NR 15 PRE SPORT COOLING OIL
QOLEUM NR 15 PRE SPORT COOLING OIL

QOLEUM NR 15 PRE SPORT COOLING OIL

09075658
Laatste items in voorraad
€ 24,99
Incl. BTW

Aanbrengen voor de inspanning. Verkoelt en geeft energie aan de spieren, stimuleert de bloedvoorziening, voor tropische omstandigheden.
250 ML voor veelvuldig gebruik.

Ideale verkoelende olie. Verkoelt en geeft energie aan de spieren, stimuleert de bloedvoorziening, in warme en tropische omstandigheden. De spieren blijven soepel en goed op temperatuur.

Als je onder warme omstandigheden rijdt is het zaak om kramp in je benen te vermijden. Door middel van goed te drinken kan al een hoop voorkomen worden. Daarnaast is het goed voor je benen om nog extra aandacht te besteden aan het inmasseren met QM Sports Care Pre Sports Cooling Oil.

De relaxing en koelende werking voorkomt dat je het bekende 'zware benen' gevoel krijgt. Door het stimuleren van de bloedsomloop helpt de Pre Sports Oil je om direct vanaf de start aan te vallen!

Ook als je geen eigen soigneur hebt zijn de producten van QM de beste deal als het aankomt op massageproducten. QM sponsort met haar produtcen veel topteams in de wielrenwereld en de triatlon wereld.

Gebruik: Licht inmasseren voor aanvang van het sporten. Te gebruiken boven 24° Celsius!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie.

De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door!

De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

1 Item
Nieuw
09075658
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking