QOLEUM NR11 BATH OIL Relaxing
QOLEUM NR11 BATH OIL Relaxing

QOLEUM NR11 BATH OIL Relaxing

09075634
Niet op voorraad
€ 17,99
Incl. BTW

QM Relaxing Bath Oil verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden.

Bevat zuivere etherische olie van lavendel, roos, geranium en mandarijn om een sensationele ontspanning te verkrijgen bij spanning en stress!

QM Relaxing Bath Oil verzacht stijfheid en pijn tijdens het baden.

Bevat zuivere etherische olie van lavendel, roos, geranium en mandarijn om een sensationele ontspanning te verkrijgen bij spanning en stress. Zeer voedend voor de huid !

Gebruik: Flinke dop in het badwater.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie.

De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door!

De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Nieuw
09075634
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking