QOLEUM Body protection nr19 Uitbreiden

QOLEUM Body protection nr19

QOLEUM QOLEUM

5414953552410

Nieuw

Sterk afwerende spray tegen alle vliegende insecten: muggen, daasvliegen, kortom alle ‘ambetante’ beestjes die je het sporten in zomerse omstandigheden knap vervelend kunnen maken ! Ook fantastisch bij paarden !

Meer details

€ 8.99

incl. BTW

Gratis verzending vanaf € 50,-

Gratis ophalen in onze winkel

Gratis ruilen - 14 dagen retourrecht

Snelle levering

Fysieke winkel

Eigen werkplaats

Gratis parking

Beschermende spray tegen insecten: vliegen, muggen, daasvliegen,etc. Volledig natuurlijke grondstoffen, lekkerd ruikend en toch sterk en langdurig afwerend tegen ongedierte. Een verademing tijdens het sporten, vooral in de zomer . Werkt ook uitstekend bij paarden.

Samenstelling: Volledig natuurlijke bestanddelen met het extract van een Afrikaanse "wonderboom"

Gebruik: Spray verstuiven op ongeveer 30 cm van alle blote lichaamsdelen. Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 en 250 ML voor veelvuldig gebruik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie.

De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door!

De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Accept

ASFRA maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we de website verbeteren en je instellingen onthouden.