QOLEUM NR 17 CHEST RUB
QOLEUM NR 17 CHEST RUB
QOLEUM NR 17 CHEST RUB
QOLEUM NR 17 CHEST RUB

QOLEUM NR 17 CHEST RUB

09075672
Laatste items in voorraad
€ 9,99
Incl. BTW

Borstzalf die de neus, sinussen en luchtwegen vrijmaakt op een natuurlijke manier, zacht van geur en zeer doeltreffend!
Te gebruiken bij verkoudheden en slijmvorming op de luchtwegen. 100 ML.

Borstzalf die de neus, sinussen en luchtwegen vrijmaakt op een natuurlijke manier, zacht van geur en zeer doeltreffend! Voor sporters zeer aangewezen om de ademhaling vrij te maken en te ondersteunen, voor training of wedstrijd !

De beste natuurlijke essentiële oliën van cajeput, eucalyptus en pepermunt versterken de natuurlijke afweer van het lichaam!

Gebruik: bij verkoudheden en slijmvorming op de luchtwegen. Laagje aanbrengen over de gehele borst en licht inwrijven

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QM SPORTS CARE is een lijn van producten van topkwaliteit op natuurlijke basis voor de behandeling van sporters en hun kwetsuren. De naam QM staat voor ' Quality in Massage', topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest, wat de basis is van de aromatherapie.

De essentiële oliën of de aroma's van planten zijn vluchtige oliën die door de huid in het lichaam kunnen binnendringen en opgenomen worden, dit is uniek want onze huid is waterdicht en laat niets anders door!

De QM lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en absolute oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

1 Item
Nieuw
09075672
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking